Za odkup rabljenih vozil pokličite vsak dan do 23 ure za takojšnjo ponudbo

Kako do nas za odkup rabljenih vozil?

Vsak dan potujemo na drug konec države. Prosimo, kontaktirajte nas za odkup vozil, da se dogovorimo za termin srečanja.

Kakšen je vaš delovni čas?

V splošnem delamo vsak dan v tednu. Če želite vedeti natančnejši delovni čas, nas lahko pokličete.

Se moram dogovoriti za termin?

Ja, to je zelo priporočljivo, da vam lahko zagotovimo kar se da dobre storitve.

Kaj potrebujem za prodajo mojega rabljenega vozila?

  • Potrebujete vozilo, ki ga nameravate prodati.
  • Prometno dovoljenje in osebni dokument.
  • Plačilno knjižico ali številko računa, če je vozilo kupljeno na lizing oz. če ga obročno odplačujete.

Kupujete tudi vozila, ki so kupljena na lizing oz. se odplačujejo obročno?

Ja, kupujemo tudi vozila na lizing oz. tista z obročnim odplačevanjem. Za več podrobnosti nas pokličite.

Odkupujete vozila po celotni Sloveniji?

Da, pokrivamo celotno državo, zato ni pomembno, če se vozilo nahaja v Ljubljani, Mariboru ali Kopru. Naš cilj so stranke, zato se za vsako potrudimo, kolikor se le lahko.

Kako dolgo traja odkup rabljenih vozil?

Pregled vozila in plačilo ne bi smela vzeti več kot cca. 20 minut. Večinoma z oceno vozila in plačilom zaključimo v manj kot pol ure.

Kako ocenite vrednost mojega vozila?

Naše informacije izvirajo iz več virov. Nobena dva vozila si nista enaka. Nekaj lastnosti vozila dobimo že iz splošnega stanja vozila. Je bilo avto udeleženo v nesreči? Ima vozilo kakšno mehanično okvaro? Je bilo vozilo že kdaj v preteklosti prebarvano? Spada vozilo med bolj zaželena vozila ali pa sploh ni med priljubljenimi? Spletne strani, ki poskušajo določiti vrednost vašega vozila, niso tiste, ki ga nato plačajo – mi pa smo!

Kako vem, da dobim najboljšo možno ceno za moje vozilo?

Trudimo se, da so naši režijski stroški čim nižji, prav zato vam lahko damo kar največ za vaše vozilo. Prav tako poskušamo iz našega dela izključiti čim več posrednikov. Preizkusite nas in nas vprašajte za kvoto za vaše vozilo – ne bomo vas razočarali!

Bom dobil denar še isti dan?

Da, boste. Naša ponudba vključuje tudi gotovinski odkup rabljenih vozil.

Zakaj ne bi poskusil sam prodati vozilo?

Zagotovo bi dobil več denarja za odkup rabljenih vozil!

Prodaja rabljenega vozila lahko včasih traja mesece, da ne govorimo o vseh »strankah«, ki ponudijo nezaslišano ceno, da bi se vi le znebili vozila. Ko pa ne bodo zadovoljni z nakupom, se bodo spravili na vas! Kaj pa če se pri vozilu nenadoma pojavijo nepravilnosti s kilometrskim števcem? Tudi če bi vam stranka hotela vrniti vozilo, vi najverjetneje ne morete vrniti kupnine kar tako! Ne boste verjeli, koliko prevar obstaja pri prodaji in nakupu vozila, nekaterim stranke celo plačajo vozilo s ponarejenim denarjem. Ne nakopljite si vseh nepotrebnih težav in ne ustvarjajte si glavobola, če vam ni treba! Pustite nam, da mi poskrbimo za gladko in nemoteno transakcijo.

Zakaj se naj odločim za odkup rabljenih vozil pri nas?

Nekateri trdijo, da kupujejo vaše vozilo, medtem ko v rednici prodajajo vaše informacije drugim. Mi izvajamo odkup rabljenih vozil in pri tem ne posredujemo informacij tretjim osebam. V nasprotju z maloprodajnimi strankami vas mi nikoli ne bomo poklicali nazaj in potožili o napakah na vašem vozilu ali sklenitvi slabega posla. Če vas še kdaj pokličemo, bo to zato, da se vam zahvalimo, ker ste poslovali z nami.

Prednosti

Naš način poslovanja je preprost: dogovorimo se za ogled in ocenimo vaš avto po pošteni tržni ceni. Plačamo vam na licu mesta. Zapomnite si: niti dva avtomobila si nista enaka, zato si tudi dve ponudbi ne moreta biti enaki. Če želite višjo kvoto, nas le kontaktirajte! Gotovino vam izplačamo ne glede na leto, znamko, model ali stanje vozila.

Prodaja rabljenega vozila je zahtevna. Včasih traja mesece, da vam uspe prodati vašega jeklenega konjička, pa še takrat običajno niste zadovoljni s ceno. Včasih je ukvarjanje z neznanci, ki želijo kupiti vaš avto, lahko celo nevarno! Mi odvzamemo vse nepotrebno zapravljanje časa, vse glavobole in pridemo do vas – in celo poskrbimo za avto vleko!

Ugled se nam zdi pomemben, saj na njem temelji naša prepoznavnost. Naš ugled raste s pomočjo vas kot naše stranke; v našem interesu je, da ste čim bolj zadovoljni z našimi uslugami. Če ste zadovoljni z nami, nas priporočite vaši družini in prijateljem. Želimo, da ste zadovoljni z nami, to je ena izmed naših največjih prioritet!

Informacije za odkup rabljenih vozil
Rating: 4.6 - 5 review[s]