Odkupujemo rabljena vozila na spodnji številki vsak dan do 23 ure.

Kdaj prodati rabljena vozila?

Rabljena vozila je smiselno prodati takrat, ko lahko za njih iztržimo še neko vrednost. Rabljeni avtomobili, ki se ne prodajo, ko so še v brezhibnem stanju vam iz leta v leto povečujejo stroške vzdrževanja. Da bi se temu izognili je smiselno, da se rabljeni avtomobili prodajo še preden se okvare zaradi dotrajanosti pojavljajo.

Prodajte rabljena vozila dokler še niso v letih

Idealno je, da se prodajajo vozila, ki so bila v uporabi samo nekaj let. Povpraševanje po takšnih vozilih je zelo veliko zato lahko posledično za takšna vozila iztržite največ, ker takšnim vozilom še ni občutno padla vrednost.

Na splošno so stara rabljena vozila že vozila, ki so starejša od petih let. To je že doba pri kateri se povečujejo stroški vzdrževanja in menjava dotrajanih delov vozila.

rabljena vozila

Prodajte vozilo, preden se poraba goriva poveča

S starostjo rabljenega vozila se povečuje tudi poraba goriva, ker nam predstavlja prevelik in neracionalen strošek nadaljne uporabe takšnega vozila. Posebaj je to pomembno za tiste voznike, ki so veliko na poti in naredijo veliko kilometrov bodisi za poslovne ali privatne potrebe.

Če ste vozniki, ki naredite veliko kilometrov oziroma preživite veliko časa v svojem vozilu je smiselno, da rabljeno vozilo prodate in kupite noveše vozilo na dizelski pogon. Rabljena vozila, ki so za prodajo in to ne glede na vrsto goriva, se prodajajo takrat, ko je cena goriva nizka in ne draga. Na primer, ko je cena neosvinčenega goriva visoka bo večje povpraševanje po dizelskih motorjih ali pa celo po hibridnih vozilih.

Prodajte rabljena vozila dokler so še v trendu

Smiselno je kupovati vozila, ki so priljubljena, ker boste kasneje takšna rabljena vozila lažje prodali, ko bodo že v letih in bodo še vedno priljubljena. Katera vozila so v trendu in katera ne lahko vidite, če spremljate kaj ljudje najpogosteje vozijo in po katerih vozilih je največje povpraševanje. Takšna vozila imajo načeloma malo višjo ceno pri nakupu vendar imajo zato tudi višjo ceno pri prodaji.

Kdaj prodati rabljena vozila ?
Rating: 5 - 1 review[s]